Egypte - Nijlcruises

Nijlcruise vakantie

Een Nijlcruise is een ideale en unieke manier om het prachtige Egypte te leren kennen. Er wordt gevaren tussen Luxor en Aswan. Beide zijn zeer belangrijke historische plaatsen aan de Nijl, op ca. 215 km afstand van elkaar. De vele indrukwekkende historische bezienswaardigheden maken een bezoek aan dit gedeelte van Egypte zeer de moeite waard. Breng tijdens de cruise een bezoek aan de beroemde Abu Simbel tempel van Ramses II of loop door de Vallei der Koningen in Luxor. Proef de bijzondere sfeer in de imposante tempel van Karnak en ervaar hoe de faraos van toen een van de machtigste en meest ontwikkelde rijken ter wereld creeerden.

Tijdens een standaard Nijlcruise kunt u heerlijk ontspannen en genieten, tevens is het mogelijk een excursiepakket met een bezoek aan alle hoogtepunten bij te boeken of een luxe Nijlcruise inclusief excursiepakket te reserveren. Ook zijn er Nijlcruises gecombineerd met een verblijf in hartje Luxor of met een verblijf aan de Rode zee. Naar keuze is het daarnaast ook mogelijk om een van onze Nijlcruise-programmas te verlengen met bijvoorbeeld een verblijf aan de Rode Zee, waar u heerlijk kunt (na)genieten op het strand in de Egyptische zon.


Nijlcruises - Nijlcruises
Nijlcruise 5* & Jasmine Palace 5*
Egypte - Nijlcruises - Nijlcruises
Deze reis is ongelofelijk uniek! Nog nooit had je de gelegenheid om 15 dagen te genieten van al het moois wat Egypte je te bieden heeft tegen zo'n scherpe prijs. Onze Egy...
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.
© Copyright 2008-2023  jouwvakanties.nl
v2.0190521